skip to Main Content
0898 564 770 | 0879 295 979 office@burgaskey.com 7 дни в седмицата

За нас

Burgaskey  стъпва на пазара на ключарските и автоключрски услуги в град Бургас с амбицията да въведе нов стандарт в обслужването на клиентите. В последните години Бургас се превърна в един от най-развиващите се и модерни градове в България. В тон с това ние искаме да предоставим услуги със завишено качество на жителите и гостите му.

Въпреки, че компанията ни е нова, ние имаме солиден опит както в областта на автомобилното ключарство, така и в сферата на битовите услуги. Нашият ключарски център се намира в хипермаркет Praktiker на ул. „Янко Комитов“ 8. Тук ще Ви предложим огромно многообразие от продукти от сферата на битовото и автомобилно ключарство, както и всички видове услуги. На Ваше разположение седем дни в седмицата. Заповядайте в ключарското ателие на Burgaskey от понеделник до събота от 09:00 до 19:00 часа и в неделя от 10:00 до 18:00 часа.

Битово ключарство

Ключарски център Burgaskey предлагат широка гама от услуги за дома и офиса. Ние сме на Ваше разположение, ако  имате нужда от аварийно отключване, ако имате проблем с блокирала брава, счупен или повреден ключ. Консултирайте се с нашите специалисти, ако се интересувате как да защитите своето жилище или офис.

В ключарското ателие в магазин Praktiker Бургас се занимаваме с изработване на всякакви видове ключове за бита, ремонтираме и прекодираме заключващи системи. Нашите служители ще Ви помогнат, ако имате нужда от монтаж на нова брава или смяна на патрон. Продуктовата ни гама пък е изключително богата. Разполагаме със заготовки за касови и секретни ключове, брави, патрони, ключали, системи за сигурност, секюрити дръжки за врати и аксесоари.

Ние от Burgaskey имаме самочувствието да кажем, че при нас работят най-опитните специалисти в сферата на ключарските услуги. Те ще подходят към Вас с необходимото внимание и професионализъм.

В ключарското ателие в магазин Pratiker разполагаме с последно поколение професионални машини за изработка на всички видове ключове, както и със специализирани инструменти за ремонт и монтаж на заключващи системи. Благодарение на тях гарантираме за високото качество на извършваните от нашите ключари услуги.

Автомобилно ключарство

Ключарски улуги за дома и офиса, които Burgaskey предлага са на високо ниво, но това, което ни отличава най-много от всички останали са познанията ни в сферата на автомобилното ключарство. Сред услугите, които предлагаме, са изработка на ключове с чип и дистанционни, дублиране и ремонт на дистанционни, диагностика и смяна на батерии, обучение на имобилайзери, монтаж и ремонт на автоключалки.

Потърсете ни на тел.: 0898 564 770 / 0879 295 979  или на място в самото ателие в Практикер на ул. „Янко Комитов“ 8.

Back To Top