skip to Main Content
0898 564 770 | 0879 295 979 office@burgaskey.com 7 дни в седмицата

Нарязване на ключ за автомобил

Нарязване на ключ за автомобил

Нарязване на ключ за автомобил

Нарязване на ключ е една от най-характерните услуги в сферата на ключарството – независимо дали става въпрос за авто или битови услуги.

Всички ключове, без значение дали става въпрос за ключове с дистанционно, ключове с място за транспондер или обикновени ключове, съдържат механична част. Това е така нареченото перо или още накрайник. С такава са снабдени и смарт ключовете. При тях тя е под формата на авариен накрайник. Той се използва за отключване на автомобила при проблем с електрониката на ключа.

Перото е метална пластина и има множество разновидности. Точно пластината се нарязва, когато се изработва нов ключ. Нарезът за перото на всеки автомобил е уникален. Той съвпада с механичния код на ключалката на вратата и патрона на стартера само на този автомобил. Това е една от защитите срещу кражба.

Перото може да се подмени с ново, което да бъде нарязано по механичния код на старото, не само при загуба на ключа. Въпреки, че е направено от здрав материал, често се случва то да се износи и дори счупи. При износване на накрайника самият нарезът се изменя. Ключът започва да заяжда в ключалките и става неефективен.

Нарязване на ключ за автомобил

Нарязване на ключ в ключарски център Burgaskey

Нарязването на ключ изисква специфични познания, голяма прецизност и професионална техника. В ключарското ателие на Burgaskey разполагаме с последно поколение лазерни и автоматизирани електронни машини за нарязване на ключ. Това ни позволява да изработим новата механика с абсолютна точност.

Ние можем да декодираме и възстановим шифъра на износен ключ. Нашите специалисти ще възстановят механиката на ключа по механичния му код. Опитът ни дава увереност да гарантираме, че можем да възстановим оригиналния нарез на перото на Вашия ключ по най-прецизния начин.

Ключарското ателие на Burgaskey разполагат с богат избор на заготовки, бланки, накрайници и кутийки за ключове. Широкият избор на продукти и качеството на материалите, с които работим, са още една причина да изберете нас.  Ключарски център Burgaskey се намира в магазин Praktiker Бургас. Работим от понеделник до събота от 09:00 до 19:00 часа и в неделя от 10:00 до 18:00 часа.

Цени за нарязване (изработка) на ключ*:

  • Секретен нарез – от 5 до 30 лв.
  • Специален фрезови нарез – от 10 до 40 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top