skip to Main Content
0898 564 770 | 0879 295 979 office@burgaskey.com 7 дни в седмицата

Подмяна на кутийки за автоключове

Подмяна на кутийки за автоключове

Подмяна на кутийки за автоключове

Подмяна на кутийки за автоключовекутийките за ключовете и дистанционни, наричани още корпуси, са съставна част на един ключ.

Те го оформят визуално, а за един модерен ключ това е от съществено значение.

В кутийките се разполагат различните компоненти на ключа. Вътре място намира чипът (транспондерът) и останалата електроника (платка, батерия и др.). Освен това за корпуса най-често е прикрепена механиката на ключа. При ключовете със сгъваемо перо то се прибира в самата кутийка. Аварийният накрайник на безконтактните и смарт ключове също се намира в кутийката.

Кутийката като средство за предпазване на ключа

Корпусът не само прави един ключ разпознаваем. Той изпълнява и по-значими функции. Най-важната от тях е да защитава електрониката на ключа от външни влияния. Така гарантира неговото правилно функциониране. Важен е материалът, от който кутийката е направена, както и качеството на самата й изработка.

Външните влияния като влага, прах, слънце и евентуален физически натиск могат да увредят платката, батерията или транспондера на ключа. Това може да доведе до проблеми във функционирането му. Коректната експлоатация и грижата за Вашия оригинален ключ или дистанционно управление е необходимата превенция.

Подмяна на кутийки за автоключове

Подмяна на кутийки за автоключове

Амортизирана кутийка,  чийто бутони са скъсани, повредени са или липсват, трябва да бъде заменена. Особено, ако по някакъв начин целостта й е нарушена и електрониката на ключа има досег с атосферните влияния.

Подмяна на кутийка в ключарски център Burgaskey

В ключарското ателие на Burgaskey предлагаме богат избор на кутийки за оригинални ключове и дистанционни управления.

Смяната на стария корпус с нов може да извършите и сами, но ние не Ви съветваме да го правите. Възползвайте се от възможността нашите специалисти да направят това. По този начин ще можем да гарантираме, че прехвърлянето на електрониката от едната кутийка в другата ще бъде успешно и тя ще продължи да функционира без да Ви създава проблеми.

Подмяна на кутийки за автоключове

Ключарски център Burgaskey разполага с едни от най-опитните професионалисти в бранша. Те ще извършат операцията по подмяна на кутийка на автоключ с висока прецизност без да наранят или надраскат новия корпус. Това често се случва, когато клиентът сам реши да подмени наранената кутийка с нова. По някога, по невнимание бива изхвърлен транспондерът, а това води до сериозно усложняване на проблема. В такива случаи се налага да бъде обучен нов чип.

В ключарското ателие на Baukey ще Ви предложим още почистване на електрониката на ключа със специални препарати. Ще тестваме заряда на батерията и ще подложим ключа на диагностика, за да се уверим, че функционира безпроблемно.

Намираме се в магазин Praktiker Бургас на ул. „Янко Комитов“8. Ателието работи от понеделник до събота от 09:00 до 19:00 часа и в неделя от 10:00 до 18:00 часа.

Цени за подмяна на кутийка за оригинални ключове и допълнително монтирани дистанционни*:

  • Подмяна на кутийка за оригинален ключ на клик – от 5 до 15 лв.
  • Подмяна на кутийка за оригинален ключ на лепене – от 10 до 40 лв.
  • Подмяна на кутийка за допълнително монтирано дистанционно управление – от 5 до 10 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top